Agenti pentru divizare si demulare

Agentii pentru divizare si demulare sunt grasimi sau emulsii, cu sau fara adaos de aditivi speciali, destinate mentinerii in conditii optime a masinilor de divizat/feliat si respectiv usurarii desprinderii de pe sau din suprafetele de coacere a produselor de panificatie.

Nu contin niciun fel de ingrediente de natura minerala; in consecinta, nu prezinta niciun risc pentru sanatatea consumatorilor!

Pentru a gasi cea mai potrivita solutie pentru divizare si demulare specifica activitatii dumneavoastra, va rugam sa accesati: www.sonneveld.com

Divison 20
100% ulei vegetal pentru masini de divizat aluat.
In bidoane din plastic cu masa neta de 9,15 kg (20 l)
9 luni de la data fabricarii
Divison 5
100% ulei vegetal pentru masini de divizat aluat
In bidoane din plastic cu masa neta de 9,15 kg (20 l)
9 luni de la data fabricarii
Pancoating
Ulei 100% vegetal pentru gresarea tavilor si a formelor de copt. Produs universal, poate fi folosit pentru toate tipurile de paine si produse de patiserie.
In bidoane din plastic cu masa neta de 18,4 kg (20 l)
12 luni
Pancoating Spray
Ulei 100% vegetal pentru gresarea tavilor si a formelor de copt. Adera perfect la intreaga suprafata pe care se spray-eaza, permitand astfel desprinderea usoara a produselor de pe tavi sau din forme dupa coacere. Produsul este ideal pentru unitati mici si medii de productie (brutarii, patiserii si cofetarii).
In tuburi metalice 600 ml (sub forma de aerosol). 12 tuburi/bax.
24 luni

Domenii de aplicabilitateCategorii produse