Un strop de ciocolata transforma orice desert intr-un adevarat deliciu. Fie ca este vorba despre sortimentele clasice - alba sau neagra, fie ca este cu pudra de fructe, ciocolata cuvertura de la Orkla este alegera perfecta in cofetarie!
Xocofine Dark 60% |
Ciocolata neagra veritabila cu 60% cacao, sub forma de chips-uri ovale.
Saci cu greutatea neta 10 kg
24 luni de la data fabricarii daca produsul este pastrat in conditiile precizate mai sus cu ambalajul original nedesfacut.
|
Xocofine Dark 55% |
Ciocolata neagra veritabila cu 55% cacao, sub forma de chips-uri rotunde
Saci cu greutatea neta 10 kg
24 luni de la data fabricarii daca produsul este pastrat in conditiile precizate mai sus cu ambalajul original nedesfacut
|
Xocofine Milk |
Ciocolata veritabila cu lapte, sub forma de chips-uri rotunde.
Saci cu greutatea neta 10 kg
18 luni de la data fabricarii daca produsul este pastrat in conditiile precizate mai sus cu ambalajul original nedesfacut
|
Xocofine White |
Ciocolata veritabila alba, sub forma de chips-uri rotunde.
Saci cu greutatea neta 10 kg
18 luni de la data fabricarii daca produsul este pastrat in conditiile precizate mai sus cu ambalajul original nedesfacut
|
Credicau Dark Plus |
Ciocolata veritabila neagra, cu min. 70% cacao, sub forma de chipsuri, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie.
In cutie de carton cu 2 saci de polietilena de cate 5 kg
18 luni de la data fabricarii
|
Credicau Dark |
Ciocolata veritabila neagra, cu min. 52% cacao, sub forma de chipsuri, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie.
In cutie de carton cu 2 saci de polietilena de cate 5 kg
18 luni de la data fabricarii
|
Credicau Milk |
Ciocolata veritabila cu lapte, cu min. 34% cacao, sub forma de chipsuri, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie.
In cutie de carton cu 2 saci de polietilena de cate 5 kg
18 luni de la data fabricarii
|
Credicau White |
Ciocolata alba veritabila, cu min. 30% cacao, sub forma de chipsuri, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie.
In cutie de carton cu 2 saci de polietilena de cate 5 kg
18 luni de la data fabricarii
|
Credi Dark Coating |
Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound) pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 60° C.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta 10 kg
10 luni de la data fabricarii
|
Credi White Coating |
Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound), alba, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 53° C.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta 10 kg
10 luni de la data fabricarii
|
Credi Ganache |
Cuvertura neagra sub forma de mini batoane, recomandata in special pentru realizarea cremelor ganache. Poate fi folosita si pentru acoperire si realizarea de decoruri. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 40-44° C. Temperatura maxima de incalzire: 60° C.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
10 luni de la data fabricarii
|
Credi Lemon Coating |
Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound), cu gust de lamaie, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 53° C.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta 10 kg
10 luni de la data fabricarii
|
Credi Strawberry Coating |
Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound), cu gust de capsune, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 53° C.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta 10 kg
10 luni de la data fabricarii
|