Credi Glaze Cocoa

Glazura cu cacao, gata de utlizat, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de cofetarie si patiserie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. Se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.

Resurse download
Gama Credi GlazeINGREDIENTE  
Zahar, sirop de glucoza, apa, colorant: caramel cu sulfit de amoniu, cacao (1%), agenti gelatinizanti: agar-agar, pectina, aroma, corector de aciditate: citrat de sodiu, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu. 

MOD DE UTILIZARE
Se pune cantitatea necesara de glazura intr-un vas curat. Se amesteca usor cu un tel sau cu o lingura pana la obtinerea unei consistente mai fluide. Se aplica cu o pensula sau cu o spatula si se lasa produsul la rece. Glazura isi va recapata consistenta initiala.
A nu se adauga apa in produs!

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
A se pastra la loc racoros (2-25° C) si uscat, in ambalajul original sigilat, departe de produse cu arome puternice. Dupa desigilare, produsul se pastreaza la rece (2-10° C), in ambalajul original bine inchis, max. 2 saptamani. 

TARA DE ORIGINE
Romania

Domenii de aplicabilitateCategorii produse