Despre noi

Orkla Foods Profesional este un partener important pentru numeroase companii din domeniile panificatiei, cofetariei si patiseriei. 

Facem parte din marea familie Orkla, iar portofoliul nostru de peste 100 de produse satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Prin forta proprie de vanzari, dar si prin distribuitorii nostri, suntem conectati la ritmul si tendintele pietei si oferim partenerilor nostri de afaceri solutii optime in timp util. 

Oferta noastra cuprinde atat produse devenite traditionale, cat si produse noi, unice in piata. Avem multe competente si ne mandrim sa colaboram cu specialistii din Grupul Orkla: 

Sonneveld – parte a Orkla Food Ingredients din 2010, lider de piata in Olanda si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de amelioratori, mixuri pentru brutarie si agenti pentru demulare si divizare din Benelux. In viziunea colegilor nostri de la Sonneveld, brutarii de succes se diferentiaza prin inovatie si cooperare, tinand intotdeauna cont de tendintele de piata. De aceea entuziasmul, ambitia si creativitatea Sonneveld sunt canalizate catre succesul partenerilor sai prin dezvoltarea de concepte si produse originale care sa le aduca valoare adaugata.

Credin – infiintat in Danemarca in 1930, cu subsidiare in Polonia si Portugalia, este parte a Orkla Food Ingredients din 2003. Si-a castigat o buna reputatie ca furnizor inovativ, flexibil si de incredere pentru ingrediente de brutarie si cofetarie. Impresionatele sale competente au fost dezvoltate de-a lungul a aproape un secol impreuna cu partenerii sai.

Odense Marcipan – infiintat in 1909 si parte a Orkla Food Ingredients din 1991, Odense Marcipan a respectat intotdeauna filosofia de afaceri a fondatorului sau: “Calitatea noastra ne formeaza reputatia, iar reputatia noastra atrage clientii”. Astazi este unul dintre cei mai mari furnizori de martipan din lume si se mandreste cu produsele sale de calitate excelenta si constanta.

IDEA DEMO CENTER este unul dintre instrumentele pe care le utilizam pentru conceperea, crearea si promovarea produselor din portofoliu. Intr-un spatiu modern, dotat cu toate utilajele si accesoriile necesare, am creat ambianta specifica unui laborator de studiu care sta la dispozitia clientilor nostri, a distribuitorilor si a tuturor celor interesati de produsele profesionale Orkla.

 

 

ISTORIE ORKLA

2012: Lansarea conceptului Cupcakes: o singura prajiturica, o mare varietate de gusturi.

2011: Lansarea primului concept B2B2C (Business to Business to Consumer): Cinci Paini. Paine mandra si gustoasa: malt tihnit, seminte coapte, dovleac rumen, malai auriu, cartof dogorit. Are loc achizitia Food Distribution Services, companie specializata pe distributia de ingrediente pentru panificatie.

2008: Orkla Foods Romania intra intr-o noua categorie de afaceri, a ingredientelor pentru panificatie cu amelioratori, mixuri pentru brutarie si cofetarie, creme instant sau gata de utilizat, glazuri, ciocolata.

2004: Se lanseaza gama de paste de fructe La Minut: visine si caise.

2003: Se lanseaza marcile Selecta si Paticrem, margarina profesionala pentru foietaje si pentru creme, care devin in scurt timp lider de piata.

2002: Se infiinteaza SC ORKLA FOODS ROMANIA SA prin achizitionarea Topway Foods International SA de catre grupul norvegian ORKLA FOODS INTERNATIONAL.

1995: Topway infiinteaza la Craiova prima unitate de productie de margarina si grasimi vegetale in casserole.

Despre noiDomenii de aplicabilitateCategorii produse