Glazuri

Glazurile transforma prajiturile, torturile si foietajele in adevarate puncte de atractie pentru consumatori.

Credi Glaze Neutral
Glazura neutra, gata de utlizat, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de cofetarie si patiserie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. Se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.
In galeti din plastic cu masa neta de 4,5 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Glaze Cocoa
Glazura cu cacao, gata de utlizat, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de cofetarie si patiserie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. Se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.
In galeti din plastic cu masa neta de 4,5 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Glaze Caramel Flavour
Glazura cu aroma de caramel, gata de utilizat, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de cofetarie si patiserie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. Se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.
In galeti albe din plastic cu masa neta de 4,5 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Glaze Strawberry Flavour
Glazura cu aroma de capsune, gata de utlizat, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de cofetarie si patiserie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.
In galeti albe din plastic cu masa neta de 4,5 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Glaze Passion Fruit Flavour
Glazura cu aroma de fructul pasiunii, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Confera luciu produselor pe care se aplica. Se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp sa revina la consistenta initiala.
In galeti din plastic cu masa neta de 4,5 kg
6 luni de la data fabricatiei
Credi Glaze White
Glazura alba gata de utilizat, cu aplicare la rece, cu usoara aroma de vanilie, pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. Se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.
In galeti din plastic cu masa neta de 4,5 kg
6 luni de la data fabricatiei
Credigel Instant
Premix pulverulent pentru prepararea la cald a gelurilor tip glazura. Poate fi folosit si pentru gelifierea filling-urilor de fructe la preparea prajiturilor cu fructe.
In galeti din plastic cu masa neta de 2 kg
12 luni de la data fabricarii

Domenii de aplicabilitateCategorii produse