Noutati

Cupcakes
08.05.2015
De acum este mult mai usor sa obtineri aceste delicioase prajiturele, folosind ingrediente de calitate excelenta pe care vi le punem la dispozitie. La achizitionarea unui pachet complet, format din: 3 saci x 10 kg Krem Super Royal , 3 saci x 10 kg premix pentru blat – oricare dintre sortimentele: Credi Lemon Cake, Credi Orange Cake, Credi Cake Chokolada, 3 seturi x 500 buc chese colorate. oferim in mod gratuit 1 sac x 10 kg Credi Butter Cake Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2012.
Cinci Paini
08.05.2015
Promovarea eficienta a produselor catre consumatori, impreuna cu calitatea foarte buna si gustul excelent al acestora reprezinta cheia succesului afacerii dumneavoastra. Pentru a va ajuta in promovarea acestor specialitati delicioase de paine va oferim o serie de materiale: pliante in suporturi speciale, afise, suporturi pentru rest (in mod gratuit), precum si pungi pentru ambalarea painilor (contra cost, la achizitionarea premixurilor). Aflati de aici mai multe detalii despre conceptul Cinci Paini!
Paine Omega
08.05.2015
Painea Omega nu numai ca aduce beneficii extraordinare pentru sanatate intrucat este sursa de acizi grasi esentiali Omega 3 si de fibre, ci este si foarte gustoasa. Pentru a va ajuta sa comunicati aceste beneficii catre consumatori, va oferim pliante in suporturi speciale, dar si afise pentru decorarea brutariei dumneavoastra. Aflati de aici mai multe informatii referitoare la Painea Omega.

Domenii de aplicabilitateCategorii produse