Orkla Foods Romania

Pe segmentul B2B, in categoria ingredientelor de panificatie si cofetarie, comercializam produse industriale sub cateva branduri binecunoscute in domeniu - Selecta, Paticrem, Accento, Premio, Credin - iar pana in prezent am lansat pe piata peste 100 de produse specifice acestui segment.
 

Strategia noastra este una de extindere. Urmarim sa crestem in toate categoriile in care activam, sa obtinem o pozitie de top, sa intram in noi categorii si sa identificam alte oportunitati de crestere a businessului, prin abordarea altor piete. Vizam sa devenim activi pe noi piete din sud-estul Europei, concentrandu-ne nu doar pe produsele Orkla Foods Romania, ci pe toate produsele grupului.

Consumatorul nostru roman este cel care ne inspira, tinem cont de evolutia rapida a conditiilor pietei si de schimbarea continua a preferintelor si nevoilor acestuia, adaptand produsele din portofoliu si oferindu-i cea mai buna valoare pentru pretul platit. In mod constant investim in noi produse si in perfectionarea celor deja existente, pentru a raspunde prompt nevoilor consumatorilor nostri.

Pentru noi, calitatea superioara a produselor si a ingredientelor este foarte importanta, iar nutritia si sanatatea reprezinta aspecte pe care le luam in considerare in mod natural in cadrul proceselor de dezvoltare si productie a produselor noastre. Dezvoltatori de produse, bucatari sefi, nutritionisti, reprezentanti din marketing lucreaza impreuna la elaborarea si dezvoltarea de noi produse adaptate nevoilor actuale si dorintelor viitoare ale consumatorilor.

Prin proceduri clare, focus pe dezvoltare constanta si perfectionarea competentelor, detinem un sistem de control performant al proceselor de productie. Pentru a asigura un nivel inalt si constant al calitatii si sigurantei alimentelor, Orkla si-a stabilit propriile standarde (Orkla Food Safety Standards - OFSS) in ceea ce priveste productia alimentelor. Toate companiile din grup care produc alimente si bauturi respecta cu strictete aceste standarde de siguranta a alimentelor. Angajamentul nostru catre societate este de a fi o companie responsabila, transparenta si de incredere.

Operam in baza unor principii responsabile si etice si suntem exigenti cu noi insine in ceea ce priveste impactul pe care il avem asupra mediului si societatii in general.

Ne-am angajat sa ne dezvoltam durabil, sa activam intr-o maniera responsabila fata de actionari, angajati, clienti, parteneri, mediu si societate.

Despre noiDomenii de aplicabilitateCategorii produse