1. PREPARARE FOAIE RULADA | ||
CREDI ROLMIX CLASSIC | 200 | g |
Oua | 200 | g |
Total | 400 | g |
• Se mixeaza ingredientele 10 min. la viteza mare. • Compozitia obtinuta se intinde pe tava tapetata cu hartie. • Coacere: 200-220° C/6-7 min. |
||
2. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA | ||
Lapte | 375 | g |
Galbenus | 90 | g |
Zahar | 75 | g |
XOCOFINE WHITE | 540 | g |
CRELINE | 540 | g |
Gelatina | 22 | g |
Total | 1642 | g |
• Se fierbe laptele, se adauga galbenusul batut cu zaharul si se continua fierberea pana la temperatura de 85° C. • Compozitia se lasa la temperat 5-10 min. • In compozitia temperata se adauga pe rand gelatina incalzita, ciocolata topita si frisca semi-batuta. |
||
3. CREMA GANACHE | ||
CRELINE | 200 | g |
XOCOFINE DARK 60% | 160 | g |
Coniac | 25 | g |
Unt (margarina) | 40 | g |
Total | 425 | g |
• Se fierbe frisca lichida, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizarea cremei. Se adauga coniacul si untul. | ||
FINISARE • Se pregatesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm si inaltimea de 4-5 cm. La baza se aseaza cate un capac din foaia de rulada. • Se umplu pe rand cu ganache-ul de ciocolata neagra si cu mousse-ul de ciocolata alba. Se lasa la frigider. • Dupa racire se decoreaza cu ciocolata si fructe. |