1. PREPARARE BLAT CIOCOLATA | ||
CREDI CAKE CHOCOLADA | 250 | g |
Oua | 90 | g |
Ulei | 100 | g |
Apa | 60 | g |
Total | 500 | g |
• Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. • Compozitia se toarna in tava de 60x40 cm. • Coacere: 170° C/20 min. |
||
2. PREPARARE CREMA VANILIE | ||
KREM NAPOLEON | 80 | g |
Apa | 200 | g |
CREDI FOND NEUTRAL | 100 | g |
Apa calduta | 160 | g |
CRELINE | 500 | g |
CREDICAU WHITE | 300 | g |
Aroma Vanilie | ||
Total | 1340 | g |
• Se dizolva fondul neutral in cele 160 g apa calduta. • Se adauga crema de vanilie obtinuta din Krem Napoleon si 200 g apa, ciocolata Credicau White topita si se amesteca pana la obtinerea unei creme omogene. • Se incorporeaza treptat frisca semi-batuta si se paleteaza pana la omogenizare. |
||
3. PREPARARE CHOUX | ||
CREDI CHOUX | 100 | g |
Apa (55-60° C) | 150 | g |
Total | 250 | g |
• Se mixeaza ingredientele 4-5 min la viteza medie. • Compozitia obtinuta se toarna cu duiul sub forma unor semi-sfere mici. • Se coace 25 min la 180-190° C. |
||
4. GANAJ CIOCOLATA | ||
CREMENTO SACHER | 150 | g |
CRELINE | 150 | g |
Total | 300 | g |
• Se fierbe frisca lichida si se amesteca cu crema de ciocolata. | ||
5. CREMA DECOR | ||
CREMENTO SACHER | 150 | g |
CRELINE | 150 | g |
Total | 300 | g |
• Se bate frisca si se amesteca cu crema de ciocolata temperata. | ||
5. FINISARE |